Kovács Dánielnek hívnak. 1988.08.06-án születtem Budapesten. Gazdasági végzettségem, asztalos szakmám mellett, jelenleg Teológiát hallgatok. Számomra az Afrika misszió a mélyebb önismeret, a valós identitásunk felfedezésének a lehetősége. Valódi önmagunk, pedig az egyik leghatékonyabb tanítási forma alapjaként szolgálhat, ami a példamutatás.

Gáspár Attila vagyok. 50 éves. Az OMSZ-nál dolgozom 25 éve mentőtisztként. Többször vettem részt nemzetközi missziókban Indonéziában, Pakisztánban. A migránsok ellátásában is aktívan részt vettem. 3 felnőtt gyermekem van, egyetemisták: biológus, orvostan hallgató,geológus hallgató. BLS instruktorként több mint 10 éve oktatok laikusokat, rendőröket, tűzoltókat az újraélesztés tudományára. A Magyar Afrika Társasággal Malawiban, egy delegáció keretében voltam már kint.

Bagdi Zita vagyok, '86-ban születtem, Budapesten nevelkedtem, 2011-ben végeztem Pécsen. Jelenleg másodéves háziorvos központi gyakornok vagyok a SOTE-n. Az ezt megelőző időszakban csináltam elég sok mindent, voltam többek között sugárterápiás rezidens, barista Németországban, pincérnő...
Afrikába eljutni régi álmom, nagyon örülök, hogy részt vehetek ebben a valószínűleg életre szóló élményeket nyújtó utazásban, és együtt kamatoztathatjuk nehezen megszerzett tudásunkat.

1988 júliusában születtem Salgótarjánban, második gyermekként egy „zenész családban”. Édesanyám ének-magyar szakos tanár és karvezető, édesapám harsonatanár, aki sok tanítványa mellett belőlem is rézfúvóst nevelt, de nekem a harsona csak a „másodállásom” maradt. Kilencedikes koromban a Patch Adams című film stáblistája után, még a fotelben ülve elhatároztam, hogy megfogadom a szüleim „Lányom, csak tanár ne legyél!” tanácsát, és eldöntöttem, orvos leszek. Azóta csak a vizsgaidőszakokban inogtam meg, mikor a könyvtárban töltött nyolcadik, kilencedik óra után szívesebben lettem volna kertész, erdész, pincér, túravezető, stb. 2014 júniusában ünnepelhettem a diplomámat, szeptemberben pedig már a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház fül-orr-gégész rezidensének mondhattam magam, ahol kiváló munkatársaimtól rengeteget tanulhatok, és azt a lehetőséget is megadták nekem, hogy egy hónapot Afrikában tölthessek.

2016 januárjától dolgozok a Magyar Afrika Társaságnál Humanitárius koordinátorként. Korábbi munkáim igen szerteágazóak, környezetvédelmi területen kezdtem, majd a turizmus világában töltött évek után az egészségügyi pályát választottam. Önkénteskedtem több országban, legutóbbi utam Madagaszkárra vezetett. Intenzív osztályos nővérként a mai napig vállalok műszakokat. Nagy megtiszteltetés, hogy megkaptam az ugandai misszió vezetését. Minden energiámmal azon fogok dolgozni, hogy sikeresen zárjuk a küldetést.