humanitarianmissionA Magyar Afrika Társaság 2016. április 4-én indítja immár XIII. orvosi misszióját a fekete kontinensre. A csapat tagjai az egy hónapos út során Uganda különböző részein fognak gyógyítani és felvilágosító előadásokat tartani a helyi lakosság számára.

Az önkéntesek egy hetet töltenek majd el munkával a Buganda Királyság területén, ahol a királyság orvosi csapatával közösen segítenek a betegeken. Kapekében és környékén szintén egy hétig nyújtanak szakellátást, az idő hátralévő részében pedig a rászoruló kampalai lakosokat és a rendőrség személyi állományát vizsgálják meg. A misszió tagjai dr. Bagdi Zita általános orvos, dr. Kapi Zsófia fül-orr-gégész, Gáspár Attila mentőtiszt, Kovács Bernadett AHU koordinátor és Kovács Dániel önkéntesek lesznek. Munkájukról, tapasztalataikról és élményeikről folyamatosan frissülő blogunkon olvashatnak!

Köszönjük a Hartmann-Rico Hungária Kft-nek, a Green Sound Plusz Kft-nek, Túlélővíz.hu-nak, a Salus Kft-nek és a Speeding Kft-nek, hogy támogatásukkal hozzájárulnak orvosi missziónk sikerességéhez!

Tovább a blog oldalára>>