Bamakói gyermektámogatási programunkban résztvevő gyermekek számára személyesen tudtuk eljuttatni az aktuális pénzadományokat.

Ezt a lehetőséget az Afrika Másként Alapítvány munkatársainak köszönhetjük, akik 10 napot töltöttek Mali fővárosában. A pénzadományokat tehát személyesen a gyerekek és családjaik illetve gyámjaik vették át.

IMG 0201

Tárgyi adományok átadásra is sor került, hűtőszekrényre és elektromos varrógépekre. Társalapítványunk vezetőjének Koné úrnak régi vágya volt egy hűtőszekrény. Igy ezentúl a szombati közös gyermekfoglalkozások alkalmával hideg vizet ihatnak a gyermekek.
Nagy szükségük volt még varrógépekre, melyek munkalehetőséget adnak az asszonyoknak, valamint lehetővé teszi számukra, hogy a család részére saját maguk készíthessenek ruhákat.

Köszönjük Bíró József úrnak és munkatárainak illetve barátainak, valamint az Anyák az Anyákért Alapítványnak a tárgyi adományok felajánlását.
Külön köszönet az Afrika Másként Alapítvány munkatársainak akik mindent megtettek az adományátadás sikeres lebonyolításáért és valamennyi névre szóló "örökbefogadó szülőnek" a rendszeres havi támogatásáért.