Hétfőn a kispesti Pannónia úti Általános Iskolában jártunk, ahol a Pannónia Hét alkalmából szervezetünk programokat a felsősök számára.

pan1

Gáspár Attila mentőtiszt életveszélyfelismerésről mesélt a hetedik osztályosoknak, Kármán Marianna Afrika-kutató pedig az afrikai kultúráról és alapvető emberi jogokról beszélgetett a hatodikos, hetedikes és nyolcadikos diákokkal a kontinensen élő gyermekek változatos élethelyzeteiből példákat véve.

pan2

A Magyar Afrika Társaság önkéntesei az egész nap folyamán afrikai hangszereket és társasjátékokat mutattak be a pannóniás diákoknak, akik nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a zenélésbe és az önfeledt játékba. Az ötödikeseknek pedig lehetősége nyílt, hogy Divin Ngamba kongói tánctanártól tanuljanak afrikai táncokat.

Amennyiben Te is szeretnéd, hogy az iskoládban hasonló programokkal látogassunk el, lépj kapcsolatba velünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen, vagy a +36-70-602-6607-es telefonszámon!