Gyerekcsoportok, oktatási intézmények figyelmébe ajánljuk "Ko nipa Afrika - Taníts Afrikáról" oktatási programunkat és THINKtúra sétaprojektünket.

think1

A Ko nipa Afrika az ország egész területén elérhetővé teszi a gyerekek számára az afrikai kontinensről való játékos, interaktív ismeretszerzést. A korosztályoknak megfelelő formában tartott előadásainkat egyszeri vagy egy tanéven belül rendszeres, képzés jellegű formában lehet igénybe venni. Az előadások mellé igény szerint lehet kérni afrikai hangszerbemutatót, tánctanítást, kézműves vagy játékos foglalkozásokat.
A program személyesen egyeztetett térítés fejében vehető igénybe, a térítés összegének harmadával az adott iskolát támogatjuk!
A THINKtúra a Magyar Afrika Társaság új projektje, melynek keretében iskolai csoportok jelentkezését várjuk budapesti városi sétákon való részvételre. Oroszlánvadászat Pesten és Állatkert Budán nevű sétáinkon a gyerekek egyszerre ismerik meg a várost, fedezik fel az épületek motívumait, és szereznek tudást az épületekről, a magyar történelemről, afrikai és más állatokról, illetve azok Budapesthez való szimbolikus kapcsolódásáról. A séták 3 órás időtartama alatt a gyerekeknek van lehetősége a játszótéren való játékra, feladatlapok kitöltésére és az önfeledt gondolatcserékre.
A program személyesen egyeztetett térítés fejében vehető igénybe, a térítés összegének harmadával az adott iskolát támogatjuk!
Részletekért keressétek meg kapcsolattartónkat dr. Kármán Mariannát a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen vagy a 06 70 602 6607-es telefonszámon!