Fergeteges hangulat, dobok, zene, tánc, szűrővizsgálatok, mentőautó nézegetés– így töltötte az AHU önkéntes csapata a június 1-ét szombaton.

junealis4

A halásztelki óvoda szervezésében vehettünk részt a juniálison, aminek a rengeteg egyéb program között az AHU és az AHU Mentőszolgálat is az egyik színfoltja volt. Velünk tartott egy csapat egészségügyis önkéntes, akik szűrővizsgálatokat végeztek a hozzánk betérőknek. A többi önkéntesünk a gyerekeket várta az udvaron kézműveskedéssel, afrikai témájú társasjátékokkal, afrikai hangszerekkel és közös dobolással, amit az AHU-val régóta partnerként együttműködő Serengeti Troupe zenészei tettek igazán autentikussá. A nézelődők megnézhették az ugandai női misszió során készített ékszereket, és megvételükkel az AHU-t is támogatták, köszönjük szépen! A színpadon a gyerekek fellépései után a dobos fiúk zárták a műsort, alaposan megtáncoltatták a közönséget és még inkább felpörgették a már amúgy is nagyon jó hangulatot.
A Tündérkert Óvodának köszönjük a meghívást és a meleg fogadtatást! Külön örülünk, hogy sok önkéntesünk először vett részt ilyen egészség- és Afrika napon, nagyon jó munkát végeztek, öröm volt együtt dolgozni velük! Köszönjük nekik, hogy velünk tartottak, várjuk őket a legközelebbi alkalmakra is!