Az AHU és az AHU Mentőszolgálat közösen vitt gyermekprogramokat és afrikai hangulatot a családoknak június 22-én.

kkm1

A KKM Oktatási és Rekreációs Kft. felkérésére és szervezésében, június 22-én szombaton afrikai gyerekprogramokkal, mentőautó nézegetéssel és a Serengeti Troupe dupla fellépésével szinesítette az AHU a Fővárosi Vízművek Üdülőjében megtartott juniálist és családi napot.

kkm2

Miután reggel a szúnyogokkal is dűlőre jutott a csapat, egyszerűbb és komolyabb türelmet igénylő színezőkkel, afrikai témájú társasjátékokkal vártuk a kicsiket. Az összes korosztály felpróbálhatott és megörökíthette magát autentikus afrikai ruhákban, amik a kontinens számos országából jutottak el ide. A bográcsfőző verseny még tartott, amikor a Serengeti Troupe négy fős csapata elkezdett zenélni, nem sokkal később pedig a családi nap vendégeiből kisebb afrikai tánckar alakult ki, akiket Paolo, a Serengeti Troupe egyik tagja, nem törődve a hőséggel, alaposan megdolgoztatott. A nagy sikerre való tekintettel a zenekar délután még egy rövidebb fellépést adott, szintén közös tánccal.

kkm3

A nagyon hangulatos, nem mellesleg medencés helyszínen az AHU programjai mellett volt még buborékfoci (ennek munkatársaink sem tudtak ellenállni), íjászat, tűzoltó bemutató, ahol a poroltó használatát is meg lehetett tanulni, a kicsiknek arcfestés, tetoválás és ugrálóvár.
Köszönjük, hogy részesei lehettünk a programnak, leginkább pedig önkénteseinknek köszönjük, hogy velünk tartottak!