Július 17-én, a Nelson Mandela évforduló tiszteletére rendezett "Színes afrikai mozaikok" című eseményen foglaltuk össze az elmúlt évek eseményeit és sikereit.

scien

Július 17-én egy hangulatos esti összejövetelen lehetőségünk volt a jelenleg futó programjainkról és az elmúlt eseménydús évek eredményeiről összefoglalót adni egy nagyon értő és érdeklődő közönség előtt. Az eseményen A Fiatalok az Emberi Jogokért (FEJ) nemzetközi szervezet magyarországi csapata meghívását elfogadva vettünk részt. Miután mi is megismertük a szervezet célkitűzéseit – úgymint a tolerancia és béke megteremtése – alkalmunk volt összefoglalni az elmúlt tíz évben kint dolgozó összesen 20 orvosmisszió tanulságait és örömeit, illetve bemutattuk a jelenleg Ugandában folyó Knowledge for the Village projektet és a magyarországi iskolai érzékenyítő programunkat.
Az AHU mellett az estén hallhattuk még az Afrika Másként Alapítvány és a Tsara Project Alapítvány képviselőit, akik szintén nagyon értékes munkát végeznek Afrikában.

scien1

Zárásként a Serengeti Troupe dobosai és táncosai pörgették fel a hangulatot, az afrikai ritmus és mozgás az egész közönséget magával ragadta, így közös tánccal ért véget az este.