A Polgárdiban rendezett egészségnapon az egész nap zajló edzések mellett az AHU komplex egészségügyi szűréssel vett részt.

polg19

Szeptember 28-án második alkalommal lehettünk részesei a Polgárdi egészségnapnak, ahol szuper önkéntes csapatunk komplex egészségügyi szűrővizsgálatokkal várta a hozzánk betérőket. Jöttek is sokan, az idősektől a gyerekekig minden korosztály élt a lehetőséggel, hogy a tornacsarnokban zajló pörgős edzések mellett az egészségügyi állapotukat ellenőrző vizsgálatokat elvégeztessék.

polg191

Önkéntes orvosaink sokat beszélgettek a résztvevőkkel, és bár tudjuk, nincs új a nap alatt, a rendszeres mozgás, megfelelő étkezés, és általában a magunkra odafigyelés témája újra és újra felbukkant, amihez maga a rendezvény is megadta az alap hangulatot. Bízunk benne, hogy ennyivel mi is hozzá tudtunk járulni az egészségtudatosabb gondolkodáshoz, és a szűréseken résztvevők figyelmét sikerült még jobban felhívni a megelőzés fontosságára.
Minden önkéntesünknek nagyon köszönjük, hogy ott volt velünk ezen a szombaton, várunk vissza Titeket, fantasztikus csapat vagytok!