Terrorelhárítási Központ: A biztonságtudatos magatartás és válsághelyzetekben követendő viselkedés 

kaleidoszkop vezerkep360x190

Kaleidoszkóp - kulturális, tudományos és ismeretterjesztő tudástár

A Magyar Afrika Társaság szervezésében speciális ismereteket nyújtó előadás-sorozat indult. Az előadások mind témájukban, mind a gyakorlati tudás szempontjából olyan területeket mutatnak be, melyek egyrészt az érdeklődők számára különleges tudást adnak át, másrészt az adott területeken tevékenykedő szakemberek, illetve önkéntesek munkájához nyújtanak hasznos segítséget, adnak speciális tudásanyagot. Február 3.-án szombaton harmadik előadásához érkezik az AHU Kaleidoszkóp sorozat! 

Terrorelhárítási Központ:
A biztonságtudatos magatartás és válsághelyzetekben követendő viselkedés

A program a megszokottnál hosszabb, és nagyobb lélegzetvételű, 10.00 órától kb. 14.30-ig tart. Az előadás első része magában foglalja azoknak az általános magatartási szabályoknak, illetve biztonságunkat negatívan befolyásoló krízishelyzeteknek a bemutatását, amelyekkel külföldi tartózkodásunk során szembesülhetünk. A második prezentáció az emberrablás során kialakult túszhelyzet esetén követendő, a túlélési esélyeket növelő magatartási, viselkedési tanácsokat tárgyalja.

Helyszín: Holdudvar, 1138 Margitsziget (5 perc séta a Margit híd felől)

Minden érdeklődőt kérünk, hogy részvételi szándékát jelezze az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Mindenkit szeretettel várunk!