ALAPÍTVÁNY A BAMAKÓI SÉRÜLT GYERMEKEKÉRT (AEDMP)

Szeretnénk köszönetet mondani Önöknek az önzetlen és lelkes segítségért, amivel hisszük, hogy sokat tettünk közösen azért, hogy a gyerekek élete valamivel könnyebb és örömtelibb lehessen.

2020. januárjától az Afrika Másként Alapítvány tűzi zászlajára a sérült gyermekek további támogatását, tehát csak a közös munka ér véget, a program folytatódik! Továbbra is Szabó Györgyi koordinálja a programot.

További befizetéseket az AHU felé kérjük ebben a programban már ne kezdeményezzenek! Az Afrika Másként Alapítvány honlapjára hamarosan felkerülnek a szükséges információk a gyerekekről és a támogatás menetéről.

https://www.afrikamaskent.hu/hu

Hálásan köszönjük minden támogatónak és munkánkat segítőnek!

UGANDAI GYERMEKTÁMOGATÁS, ST. KIZITO GYERMEKOTTHON

Tisztelt támogató, örökbefogadó szülők!

A St. Kizito Árvaházzal kialakított gyermektámogatási programunkat 2017. október elsején lezárjuk.

A 2016-17 év befejezése után nagy változások történtek az általuk támogatott gyermekek életében. Az egyik legjelentősebb az a gyermekek nevelőszülőkhöz kerülése és beiskolázása volt. Ezzel elértük a támogatott kicsik életének javulását és lehetőséget kaptak a tanulmányaik megkezdésére is, javítva ezzel is a lehetőségeiket a felnőtté válás első lépéseiben.

A bekövetkezett változások miatt a tagság úgy döntött, hogy a programot befejezi, az október elseje után esetlegesen beérkező támogatási összegeket más programjaira csoportosítja át.

Támogatásaikkal, tárgyi és anyagi adományaikkal nagyon sokat segítettek, sok örömet szereztek az árvaház lakóinak.

Hamarosan új gyermektámogatási programokat indítunk. Bízunk abban, hogy továbbra is részt fognak venni gyermektámogatási programjainkban és együtt a jövőben is tudunk nagyot tenni.

Köszönjük eddigi támogatásukat, a gyermek, az ugandai partnerszervezet és Társaságunk valamennyi dolgozója nevében.

 

ETIÓP GYERMEKTÁMOGATÁS

Tisztelt támogató, örökbefogadó szülők!

Az AHU és a Yohannes érsek nevét viselő alapítvány közös programját- amely etióp árvákat és a legszegényebb közösségekből származó gyermekeket támogatta - lezárjuk.

Etióp partnerszervezetünk jelezte, hogy a gyermekek tanulmányaikat befejezték és képesek saját magukról gondoskodni.

Köszönjük anyagi támogatásikat, melyekkel a programban szereplő gyermekeket hozzásegítették tanulmányaik befejezéséhez.

 

A támogatási összeg befizetéséhez kérésére csekket is küldhetünk. Ha csekken kívánja befizetni a támogatást, akkor kérjük, küldjön egy e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. -ra postacímével, illetve személyesen is átvehetőek hétfőtől csütörtökig, 9-17 óráig az AHU irodájában.

 

Köszönjük, hogy támogatásával reményt és esélyt ad!