Ha Afrika mellett kedveled a nyüzsgést és a színes programokat, megtalálhatod velünk az idei Afrika Expo-n.

volu

Ha Afrika mellett kedveled a nyüzsgést és a színes programokat, megtalálhatod velünk az idei Afrika Expo-n, ahol természetesen az AHU is jelen lesz standjával. Ha szívesen ott lennél az Utazás Kiállításon, legyél kint velünk önkéntesként a szombati és vasárnapi kiállítói napokon (március 3-4) a standnál, ahol mindkét napon 10 és 18 óra között várjuk az érdeklődőket. Természetesen nem feltétel, hogy mindkét napon ott legyél. Amiben segíteni tudsz nekünk: pulthoz érkezők fogadása, felvilágosítása, szóróanyagok osztása.

Ha elmúltál 16 éves és a lehetőség felkeltette az érdeklődésedet, kérünk, hogy február 26-ig írj nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

Időpont és helyszín: 2018. március 1-4. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont A Pavilonjának 101-es standhelyén. A 7. HTCC Afrika Expo és Vásár az Utazás Kiállítás egyidejű rendezvénye, mely helyet ad továbbá a Bringa és a Futó Expónak, valamint a 6. Járatlan Utakon Fesztiválnak is.

Várjuk jelentkezésedet!

Az AHU csapata

Együtt tudunk nagyot tenni!