Április 15.-én vasárnap az AHU a 33. Vivicittá Városvédő Futás Félmaratonján szurkolhatott jótékony futó nagyköveteinek,

akik az AHU Mentőszolgálat támogatásáért kampányoltak. A követes adománygyűjtés olyan módszer, ahol valaki egy esemény során a részvételével és a teljesítményével -ezesetben a nem csekély, 21 km-es táv lefutásával - egy jó ügy mellé áll. A nyárias időnél már csak a hangulat volt jobb, örülünk, hogy egy közös ügyért egy ennyire sokakat megmozgató, pozitív energiájú eseményen együtt vehettünk részt. Őszintén köszönjük a támogatást és a vállalást a futóinknak, akik között egyaránt voltak AHU önkéntesek, ismerősök, és munkatársak. Szintén köszönjük mindazoknak a támogatását, akik adományukkal hozzájárultak az AHU Mentőszolgálat további működéséhez. Nem utolsó sorban pedig köszönjük a jóügykért.hu adományszervező oldalnak, hogy megismerhettük, és elkezdhettük az adománygyűjtésnek ezt a nagyon barátságos és szerethető módját. Bízunk benne, hogy minél több örömteli eseményen sok-sok jótékony követtel még nagyon sok közös kihívást tudunk együtt teljesíteni, amivel az AHU segítő munkáját támogatjuk. Résztvevőként és szurkolóként is csatlakozzatok hozzánk minél többen, mert a segítéssel, egy kihívás teljesítésével és egy pörgős programmal tripla élményben lehet részetek!

groupfoto
A vasárnapi futás hangulatában megerősítve éreztük magunkat szlogenünkben, miszerint valóban együtt tudunk nagyot tenni!