Az AHU karácsonyi cipősdoboz akciót szervez egy kis falu óvodásainak, hogy veletek együtt osztozhassunk az ajándékozás örömében.

cipdob

Kedves Önkénteseink és Barátaink!

Idén már sokan segítettétek 27 nehéz körülmények között élő kisgyermek iskola –és óvodakezdését adományokkal. Hogy a Karácsonyuk is szebb lehessen, cipősdoboz akciót szervezünk, most két óvodás csoportnak, összesen 38 kicsi gyereknek a Balajti óvodában. Ehhez várjuk szeretettel a lelkes jelentkezőket, akik egy-egy cipősdoboznyi odafordulással szívesen meglepetést és örömet okoznának egyikőjüknek.

A gyerekek névsorát és életkorát az alábbi linkre kattintva látjátok, itt tudjátok kiválasztani, melyik kicsit szeretnétek megajándékozni. Nincs más tennivalótok, mint a gyerek mellé beírni az e-mail címeteket, így rögtön megjelenik, hogy az adott gyermeknek már van karácsonyi jótevője.
Természetesen ha úgy érzitek, több gyereket is választhattok.😍

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1jY4i2mFChCqa4qURfcMT36mwupneoDX_0oJRpm20MhY/edit?usp=sharing


Ajándéknak megfelel minden, amit a doboz mérete megenged és az adott korú lány/fiú örülne neki. Édességgel és játékokkal nagyot nem hibázhatunk.

Kérünk Titeket, hogy NE tegyetek a dobozba romlandó élelmiszert és konzerveket, illetve olyan játékot, ami bármilyen módon agresszióra késztethet, pl. játékfegyverek.

Fontos, hogy a cipősdobozt december 3-ig eljuttassátok hozzánk, a 1022 Budapest Törökvész út 6/a címre. A dobozra ragasszátok rá a gyermek nevét, életkorát és a csoportját (Alma vagy Pillangó).

A doboz alját és tetejét lehetőleg külön csomagoljátok be, hogy könnyen nyitható legyen a közös biztonsági átnézéshez!

A gyerekek ajándékain kívül az óvodában köszönettel fogadnak tartós élelmiszereket és tisztálkodószereket:
 - Fogkrém / fogkefe
 - Törölköző
 - Szappan (szappantartóban)
Szeretettel várjuk a jelentkezéseiteket, és a gyerekek nevében is hálásan köszönünk minden segítséget és felajánlást! 😊

Bármilyen kérdéssel keressetek nyugodtan! 😊

Kellemes ünnepi készülődést kívánunk Mindenkinek! 🎄

Együtt tudunk nagyot tenni!

Köszönettel:
Az AHU csapata