Szeretnénk nektek megmutatni, hogy valóban nincs olyan, hogy „túl kevés vagy túl kicsi adomány”, hiszen mennyi mindenre elég akár már egy kisebb összeg is.

zsofikari

Szívesen ajándékoznál úgy, hogy ajándékoddal egyszerre több embernek okozol örömöt és még segítesz is? Szívesen kapnál olyan ajándékot, amely bizony életeket változtat? Szívesen ülnél azzal a tudattal az ünnepi asztalhoz, hogy a világ egyik távolabbi pontján, egy afrikai falu lakói neked is hála valószínűleg életükben először szintén részt vehetnek egy ünnepi vacsorán? És szívesen éreznéd azt, hogy idén karácsonykor ajándékba adtad azt az érzést, hogy „én is fontos vagyok valakinek”? Olyan embereknek, akik ezt talán még soha korábban nem tapasztalhatták meg? Ha a válaszod legalább egy kérdésre is igen, akkor olvass tovább és csatlakozz a kezdeményezésünkhöz!

Hihetetlen, de alig egy hónap és itt a karácsony. Mondjuk az is hihetetlen, hogy közel egy hónapja már mindenfelől ömlenek ránk a karácsonyi reklámok, természetesen olyan formában, hogy minél inkább a vásárlásra ösztönözzenek bennünket. Szerencsére itthon is egyre elterjedtebb a szemlélet, hogy ideje újragondolni, hogy mi is a karácsony igazi lényege, hogy nem biztos, hogy helyes az elmúlt években felvett irány, hogy a ki nem mondott cél az, hogy minél több, minél nagyobb, minél drágább ajándékokkal halmozzuk el egymást, pláne úgy, hogy gyakran nincs is eltalálva az, hogy mire is vágyik a másik vagy éppen mire van szüksége.

Az egyik leggyakoribb kérdés ebben az időszakban az, hogy „mit szeretnél karácsonyra?”. Csatlakozz a kezdeményezésünkhöz és idén kérj és adj valami mást! Vannak országok ahol már nagy hagyománya van az „adományt karácsonyi ajándékba” mozgalomnak és most arra szeretnénk buzdítani benneteket, hogy csatlakozzatok ehhez a kezdeményezéshez ti is!

zsofihope

Karácsony Ugandában

Ahogyan arról már olvashattatok, december elején indul a következő ugandai missziónk, ami egy speciálisan a nőkkel foglalkozó misszió lesz, illetve az egyik kolléganőnk Zsófi a karácsonyt is Manafwaban tölti majd, együtt ünnepelve a falu lakóival. Arra kérünk benneteket, hogy adományotokkal támogassátok a „Knowledge for the village” projektünk első missziójának sikeres megvalósulását, hogy minél több nőt elérhessen. Az, ha részt vehetnek egy ilyen képzésen, megszerezhetik ezeket az ismereteket és készségeket, az számukra olyan dolog, ami az életüket változtatja meg. Új esélyt, reményt kapnak és egy pozitívabb jövőképet. Adományoddal továbbá segíthetsz, hogy a faluban élő családok úgy tölthessék el a karácsonyt, hogy senki ne legyen éhes és mindenki önfeledten ünnepelhessen.

Szeretnénk nektek megmutatni, hogy valóban nincs olyan, hogy „túl kevés vagy túl kicsi adomány”, hiszen mennyi mindenre elég akár már egy kisebb összeg is:
Egy nő, egy napi oktatása (eszközök, alapanyagok, tananyagok): 2000Ft
A képzési napokon egy nő étkezése: 1000Ft
A karácsonyi vacsora egy fő számára: 1000Ft

Hogyan működik?

Beszéld meg a családoddal, az ismerőseiddel, hogy van-e valaki, aki szívesen kapná azt ajándékba, hogy a tárgyi ajándékára fordított összeget te adományként felajánlod, illetve te is megkérdheted őket arra, hogy a neked szánt ajándék összegét adományozzák az ugandai misszió megvalósítására. Az adományozást követően, írd meg nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre,az ajándékozó és a megajándékozott nevét és mi elkészítünk egy emléklapot, amelyet át is adhatsz a megajándékozott személynek, hogy megőrizhesse emlékbe, hogy ő is támogatója az ugandai missziónak. Ehhez szükségünk lesz majd egy postai címre is, ahová küldhetjük, kérünk, ezt szintén írd majd bele az emailbe.

Ne feledd! Már csak nagyjából két hét van hátra az indulásig és ahhoz, hogy sikeres lehessen a misszió a te segítségedre is szükségünk van!

Adományaitokat a következő módokon tudjátok eljuttatni: http://www.ahu.hu/index.php/hu/adomanyozas

Segíts, hogy segíthessünk!
Együtt tudunk nagyot tenni!