DSCF0046Több mint egy hónapos fáradhatatlan munka után, június 24-én hazatért az AHU XI. orvosi missziója Ugandából. Dr. Fischer Dániel, Dr. Guedada Kamilla, Dr. Fodor Réka orvosok és Márton István mentőtiszt Kelet-Ugandában, az ország legelmaradottabb részén nyújtottak egészségügyi ellátást a rászorulóknak. A csapat mintegy 3000 beteget látott el, ezenkívül pedig folyamatosan segítették a helyieket az alapvető egészségügyi ismeretek elsajátításában is, a későbbi betegségek megelőzése céljából. A misszió tagjai elmondták, hogy útjuk során sok hasznos tapasztalattal gazdagodtak, melyet itthoni munkájuk során tovább tudnak majd kamatoztatni.

 

Köszönetnyilvánítás

Dr. Fodor Réka és az AHU köszöni a felajánlott játékokat és ruhákat:

dr. Nemere Szilviának, Tőkés Nikolettnek és Briginek, Szilágyi Julinak és Bencének, László Renátának, Reinkopf Verának és Illésnek, Komlóssy Beának, Mészáros Nikolettnek, Mocsai Orsinak, Ritának, a fóti ügyeletes nővérnek és kisfiának, Barnusnak.

Dr. Guedada Kamilla és az AHU köszöni az adományokat:

Katának, Mariannak, Ildinek és Évának Dusnokról, valamint Djamelnek, Djamilának és a brüsszeli Hopital Erasme-nak 

Márton István és az AHU köszöni a Trombitás Étterem törzsvendégeinek, a Falcon Ambulance Zrt-nek és az Ambacor Mentőszolgalat Kft-nek.

Dr. Kiss Krisztina és az AHU köszöni a Benu Gyógyszertárnak (XVIII. kerület, Thököly út) a felajánlott gyógyszereket  

Tovább a blogra>> 

 

Indul a következő orvosi misszió!

A Magyar Afrika Társaság önkéntes orvosi missziókat indít, melybe szakterülettől függetlenül folyamatosan várjuk az orvosok jelentkezését!

Bővebb információk: Orzói Zsuzsa, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 20 211 1669

 

Együtt tudunk nagyot tenni!