bellydance04Nagy sikerrel, teltházzal zárult az áprilisi Savannah Bellydance Night jótékonysági hastáncest Balogh Cecilia szervezésében, a bamakói sérült gyermekek javára. A belépőjegyek már elővételben elkeltek, az állóhelyeket is maximálisan igénybe vették a nézők. 

Elmondhatjuk, hogy az idén májusban 2 éves rendezvénysorozat legsikeresebb előadását láthatták a jelenlévők, a legtöbb fellépővel, változatos stílus kavalkáddal.

Akik lemaradtak az áprilisi műsorról, pótolhatják május 7-én szombaton, 18.00 órától a következő jótékonysági hastáncesten, ugyanitt a Savannah Music Club helyszínén. A májusi műsorban is lesznek különleges produkciók, nemcsak hastáncosok, hanem vendég fellépők is, továbbá a 2 éves születésnap alkalmából még egyéb meglepetésekre is számíthatnak majd a jelenlevők.

A Savannah Bellydance Night rendezvényeinek bevételével Balogh Cecilia és fellépői 2015 novembere óta segítik a Magyar Afrika Társaság (AHU) gyermektámogatási programját. Köszönet mindenkinek, a nézőknek-fellépőknek egyaránt ezért a fantasztikus estéért!