Nagy sikerrel és eredményesen zárult a február 10-én megrendezett "Raks Africa-2018" jótékonysági gála a Kameruni Árva Program javára.

DSCI0010

Balogh Cecilia szervezésében idén 7.alkalommal gyűltek össze a fellépő művészek-táncosok, hogy Dr.Turóczi Ildikó gyermektámogatási programját segítsék.
2013-ban és 2014-ben is már megrendezésre került a Raks Africa jótékonysági gála, akkor még a Magyar Afrika Társaság orvosmissziói javára ajánlotta fel a szervező az összegyűlt adományokat, 2015 óta pedig a Kameruni Árva Programot segítik, melyhez a Magyar Afrika Társaság is csatlakozott és a program egyik támogatója lett.
123 fellépő vett részt az eseményen, az orientális tánc sokszínűségét bemutatva, vendég művészként pedig Irda Risdiarti indonéz tánccsoportja és a west coast swing képviselői Urbancsek Katalin és Beta Zsolt vettek részt.
A Kameruni Árva Program következő nagy adománygyűjtő rendezvénye a " Bonjour Africa&Sahara Bellydance Gala" 2018.október 06-án lesz az Újpesti Kulturális Központ-Ifjúsági Ház színháztermében, sok zenésszel-énekessel és táncossal.

teriék

csop