Tisztelt támogató, örökbefogadó szülők!
Sajnos nem tudok jó hírekkel szolgálni a bamakói Niaber Árvaházzal és a Jajkiáltás Központtal kialakított gyermek-
támogatási programunkkal kapcsolatban, mivel az Afrikai-Magyar Egyesület tagsága nem szavazta meg az együttműködések folytatását.
2012. február 28-án tehát lezárul a közös program, többek között azért, mert az utóbbi időben az AHU-nak személyes jelenlétre nem volt lehetősége és a partnerszervezeteink információadásának gyakoriságával és pontosságával nem voltunk elégedettek. Sok esetben többszöri kérés ellenére sem érkezett válasz, több esetben pedig ellentmondó válaszok érkeztek. A támogatott gyermekek létszáma változott, volt aki eltűnt, volt aki elszökött majd előkerült, de aztán más árvaházba került. Természetesen megértjük, hogy a gondozók és önkéntesek nem szívesen foglalkoznak az időtrabló adminisztrációval, de számunkra fontos, hogy a támogatókat információval lássuk el.
Az örökbefogadó szülők a továbbiakban a Madagaszkári Diáktámogatási (http://ahu.hu/tamogatasi-programok/madagaszkar) vagy az Etióp Gyermektámogatási Programunkban (http://ahu.hu/tamogatasi-programok/etiop-gyermektamogatas) vehetnek részt, illetve a hamarosan induló projektünkben a bamakói sérült gyermekeket (Alapítvány a bamakói sérült gyermekekért) támogathatják. A bamakói gyermekek fotói és életkörülményeik leírása a www.ahu.hu “Támogatások” címszó alatt, február 1-től lesz látható.
Egyesületünk a február 28-a után névre érkező támogatási összegeket más programjaira csoportosítja át vagy kérésre azokat visszafizeti.
Bízunk abban, hogy továbbra is részt vesznek gyermektámogatási programunkban és együtt a jövőben is tudunk nagyot tenni!
Üdvözlettel és tisztelettel:
Szabó Györgyi
AHU
koordinátor

 

gyermektamogatas_logo_Tisztelt Támogató, Örökbefogadó szülők!

Sajnos nem tudok jó hírekkel szolgálni a bamakói Niaber Árvaházzal és a Jajkiáltás Központtal kialakított gyermek-támogatási programunkkal kapcsolatban, mivel az Afrikai-Magyar Egyesület tagsága nem szavazta meg az együttműködések folytatását. 2012. február 28-án tehát lezárul a közös program, többek között azért, mert az utóbbi időben az AHU-nak személyes jelenlétre nem volt lehetősége és a partnerszervezeteink információadásának gyakoriságával és pontosságával nem voltunk elégedettek. Sok esetben többszöri kérés ellenére sem érkezett válasz, több esetben pedig ellentmondó válaszok érkeztek. A támogatott gyermekek létszáma változott, volt aki eltűnt, volt aki elszökött majd előkerült, de aztán más árvaházba került. Természetesen megértjük, hogy a gondozók és önkéntesek nem szívesen foglalkoznak az időtrabló adminisztrációval, de számunkra fontos, hogy a támogatókat információval lássuk el. Az örökbefogadó szülők a továbbiakban a Madagaszkári Diáktámogatási vagy az Etióp Gyermektámogatási Programunkban vehetnek részt, illetve legujabb projektünkben a bamakói sérült gyermekeket (Alapítvány a bamakói sérült gyermekekért) támogathatják.

Egyesületünk a február 28-a után névre érkező támogatási összegeket más programjaira csoportosítja át vagy kérésre azokat visszafizeti.

Bízunk abban, hogy továbbra is részt vesznek gyermektámogatási programunkban és együtt a jövőben is tudunk nagyot tenni!

Üdvözlettel és tisztelettel:
Szabó Györgyi
koordinátor