Ha Te is szeretnél afrikai társasokkal játszani, jelentkezz most és beszéld meg a részleteket a program szervezőjével.

tarsas4

A Magyar Afrika Társaság Ko nipa Afrika! – Taníts Afrikáról! projektje keretében már több tucat oktatási intézménybe ellátogatott, hogy bemutassa az afrikai kontinenst a gyermekeknek. Az esetenként több alkalmas ismeretterjesztő program keretében a gyerekek hiteles képet kapnak Afrikáról és a kontinens főbb kulturális tömbjeiről, elmélyítik az iskolában szerzett tudásukat és kapcsolatot teremthetnek Magyarországon élő afrikaiakkal. Az ország minden tájára elvitt rendezvényeinken több ezer magyar gyermek tanult már az afrikai hangszerekről, zenélt, táncolt és énekelt a szervezet munkatársaival és önkénteseivel. A minden korosztály számára elkészített workshopjaink pedig mindig lelkes, játékos és aktív munkára ösztönözték a diákokat.

Ezúttal újabb programmal szeretnénk elbűvölni az Afrika iránt érdeklődőket!

Május 20-án a legaktívabb iskolai partnerünkhöz, a budafok-tétényi Baross Gábor Általános Iskola gyermekeihez látogattunk el, akiknek ezúttal lehetőségük nyílt afrikai vagy afrikai témájú társasjátékok kipróbálására. Ki ne játszott volna már önfeledten Activity-t, Twistert vagy Gazdálkodj okosant?! A társasjáték az egyik legizgalmasabb formájának bizonyult az Afrikáról tanításnak és tanulásnak. A gyerekek Marrakesh piacterein válhattak szőnyegkereskedővé, ismeretlen ösvényeken felfedezőkké vagy legendás kincsek kutatóivá a kontinens minden zegzugát megismerve. Voltak, akik afrikai eredetű vagy afrikai hangulatú logikai játékokban tették próbára tudásukat. A több mint harminc gyermek két óra önfeledt pillanatot töltött a Magyar Afrika Társaság munkatársaival és önkénteseivel.

tarsas3

Ha Te is szeretnél afrikai társasokkal játszani, jelentkezz most és beszéld meg a részleteket a program szervezőjével, dr. Kármán Mariannával a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen, vagy kövesd figyelemmel híreinket, hogy mikor találkozhatsz velünk nyilvános rendezvényeken is.