Eredményesen és sikerrel zárult a február 9-én megrendezett "Raks Africa-2019" jótékonysági gála a Kameruni Árva Program javára.

DSCI0011

Balogh Cecilia szervezésében idén 9. alkalommal gyűltek össze a fellépő művészek-táncosok, hogy Dr.Turóczi Ildikó által alapított gyermektámogatási programot segítsék.

2013-ban és 2014-ben is már megrendezésre került a Raks Africa jótékonysági gála, akkor még a Magyar Afrika Társaság orvosmissziói javára ajánlotta fel a szervező az összegyűlt adományokat.; 2015 óta a Kameruni Árva Programot segítik évi két nagy gálával.
A rendezvényen a Magyar Afrika Társaság képviseletében jelen volt Raymond Irambo főtitkár és Szabó Györgyi gyermektámogatási koordinátor.

A gálán résztvevő fellépők az orientális tánc sokszínűségét prezentálták, 85 táncos lépett színpadra, több táncstúdió és tánciskola képviseletében.

A Kameruni Árva Program következő nagy adománygyűjtő rendezvénye a " Bonjour Africa&Sahara Bellydance Gala" 2019.október 12-én lesz az Újpesti Kulturális Központ-Ifjúsági Ház színháztermében, ahol nemcsak táncosok, hanem zenészek-énekesek is jelen lesznek.