Önkéntes csapatunkkal és a Serengeti Troupe-pal két programon is részt vettünk az október 4-6.-a közötti hétvégén.

zoo2

A Fővárosi Állat- és Növénykert az október 4.-i állatok világnapja apropóján rendezte meg az Állatszeretet Fesztivál címet viselő eseményt, amely az évek során három napos fesztivállá nőtte ki magát. Kétségtelenül az állatoké volt a főszerep, de egyéb programok és szervezetek is várták a látogatókat. Az afrikai kontinenst, különösen a kultúrát az AHU képviselte standjával és bemutatóival.

zoo1

A kézműves programok és társasjátékok mellett a hangszerbemutatónak különösen nagy sikere volt, minden korosztály, de leginkább a gyerekek körében, a stand körül szinte folyamatosan nagy volt a nyüzsgés. Az időjárás nem kímélt minket, de ez sem tartotta vissza sem az AHU csapatát, sem az érdeklődőket, hogy a három nap során folyamatosan érkezzenek a rendezvényre és a standunkhoz.

zoo

Az átfázott nézelődőket a Serengeti Troupe napjában háromszor táncoltatta meg fergeteges hangulatú előadásain, amelyeken elhozták nekünk az igazi fesztiválhangulatot és egy kis afrikai életérzést.

 

mese


Október 5.-én szombaton a zenész fiúk és az AHU csapat is duplázott, egyidőben az Állatkertben zajló programmal, a XII. Halásztelki Mesenapokon is megjelentünk standunkkal, és a Serengeti Troupe koncertjével.

mese1

Szoros logisztikai szervezéssel, de itt is teljes volt a siker, így habár egy fárasztó, de nagyon élménygazdag és sikeres hétvége van mögöttünk, bízunk benne, hogy jövőre is találkozhatunk veletek ezeken az eseményeken!
Hatalmas köszönet illeti az önkénteseinket, akik napsütésben, szélben és esőben is végigcsinálták velünk ezt a három napot, várunk Titeket vissza, nagyon jó volt veletek!