Az Afrikai-Magyar Egyesület küldöttségének etióp útján, az RTL Klub Fókusz stábja által készített háromrészes sorozat első adását az alábbi videón tekinthetik meg.

Szabályos kivégzés történt Etiópiában - Az RTL Klub Híradójában nyilatkozik Balogh Sándor az Afrikai-Magyar Egyesület elnöke is.

Az Afrikai - Magyar Egyesület önkéntes orvoscsoport küldését tervezi Líbiába. A tervek szerint a misszió egy hónapot tölt el az Afrikai országban. A híradásban Balogh Sándor az AHU elnöke nyilatkozik az orvosok leendő munkájáról Benghaziban.

 

Halálosan megfenyegették az Afrikai- Magyar Egyesület képviselőjét, és gyermekeit Maliban.

Halálos fenyegetés - RTL Klub - Híradó

Halálosan megfenyegették az Afrikai- Magyar Egyesület képviselőjét, és gyermekeit az Afrikai Maliban.

Árvaház nyílik Maliban az Afrikai- Magyar Egyesület segítségével. A műsorban Keresztes Éva az árvaház vezetője, és Balogh Sándor az AHU elnőke beszél a napokban nyíló árvaház működéséről.

Az Afrikai - Magyar Egyesület immár nyolcadik alkalommal küldte orvosait és önkénteseit -- Kongó, Mali és Madagaszkár után ezúttal Guineába. A négytagú csapat egy hónapon keresztül végezte gyógyító tevékenységét a Los-szigeteken, a guineai fővárostól, Conakry-tól 7 km-re. A misszió tagjai mobilklinika üzemeltetésével segítettek több ezer rászoruló családon, beteg gyermekeken.

Gyógyítás a legszegényebb kontinensen - Fél Kettő - RTL Klub

A misszió munkatársai egy hónapig dolgoztak Maliban a létező legnehezebb körülmények között. Dr. Kis Imre társával, Dr. Jakkel Annával dolgozott az Afrikai-Magyar Egyesület megbízásából a nehéz sorsú országban.

Az Afrikai-Magyar Egyesület 6. alkalommal indít orvoscsoportot Afrikába. A műsor vendégei , Balogh Sándor az AHU Elnöke , és Kiss Virág koordinátor beszél a Maliba induló orvoscsoport érkezésének előkészítéséről. RTL Klub

 

Ördögűzés Afrikában - Az ördögűzés története - RTL Klub reggeli

A műsor vendégei Beer Iván vallástörténész , és Szilasi Ildikó antropológus az Afrikai-Magyar Egyesület tagja


A műsor vendégei az Afrikai-Magyar Egyesület kongóból hazatért orvos koordinátorai Kiss Virág és Dr Mihálffy Balázs. Beszámolnak a Kiwanjai menekült táborban tapasztaltakról, és az egyesület 2010-es Maliban készülő terveiről és célkitűzéseiről.