Az Orczy-kerti Farkasok - amely a Budapesti Bajnokságban szereplő afrikai focicsapat, az Inter CDF SE utánpótlás csapata - valamint edzőjük, Pindek László, "Pindi bá" sikertörténete a Józsefvárosban.

 

A  Napló műsorának november 13-i egyik témája: Az afrikából kiinduló internetes csalások, melyek egyre több honfitársunkat érintenek...
A téma egyik szakértő vendége: Balogh Sándor az Afrikai-Magyar Egyesület Elnöke

 

A műsor vendége Dr. Jakkel Anna , aki az Afrikai-Magyar Egyesület megbízásából önkéntesként utazott Mali és Kongó háborús területeire.

Halálosan megfenyegették az Afrikai- Magyar Egyesület képviselőjét és gyermekeit Maliban.

Négy különböző ember, négy megdöbbentő történet, egy közös érdek. Ezek a fiatalok önszántukból segítenek beteg, szerencsétlen helyzetű embereken, jobb sorsra érdemes gyerekeken.Minden önkéntes arról számol be, hogy a hazatérés után átértékeli addigi életfelfogását. Míg azelőtt például fontos volt egy szép cipő megvásárlása, most már eszükbe sem jut ezen aggódni. Ehelyett inkább már a visszautat tervezik. egy szép cipőnél ezerszer többet ér az, amit ott kaphatnak azáltal, hogy adhatnak.

Sajtószóvivő lett a hallássérült szépségkirálynő! Először a Csángó Túra kapcsán kóstolt bele a szóvivő szakmába, ahol olyan jól feltalálta magát, hogy most már állandó sajtószóvivője az Afrikai - Magyar Egyesületnek. A fiatal lányt mindenhol hatalmas örömmel fogadják, és megtanulnak jelnyelven tapsolni neki. Fanni elárulta Tvrtkót is - akinek köszönhetően elindult karrierje - rendszeresen tanítja erre a nyelvre, és kiváló alanynak bizonyul...

Az elmúlt évek legmegdöbbentőbb átverése - tv2 Mokka

Az Afrikai - Magyar Egyesület 2009 év eleje óta támogatja a Niaber Csecsemőotthont és árvaházat Maliban. A műsor vendégei Dr. Jakkel Anna háziorvos, és Balogh Sándor az AHU elnöke.

Napló Extra